Hotpants


Hotpants är korta, sexiga, tight åtsittande shorts som har en mycket låg midja och väldigt korta ben. De är fräcka, utmanande och sexiga underkläder att ha på sig. Hotpants går givetvis att använda som trosor också, det är vad ni känner er bekväma i. Om ni vill visa upp era ben så är hotpants det rätta valet. Nedan har vi letat fram nätets läckraste hotpants.

Placeholder

Hotpants trosor Leaf


Snygga hotpants som finns i flera färger och storlekar.

Köp här


Placeholder

Seasonal Solids Beet


Otroligt mjuk och härlig passform av Björn Borg.

Köp här


Placeholder

Hotpants Army


Arméfärgade hotpants med dragkedja framtill.

Köp här


Placeholder

Björn Borg Microfiber Hotpant


Välsittande, sköna och snygga i följsam microfiber.

Köp här


Placeholder

Björn Borg Microfiber Hotpant


Dom perfekta trosorna för den aktiva/sportiga tjejen/kvinnan.

Köp här


Placeholder

Björn Borg Cheeky BB


Tillverkad i microfiber vilket bidrar till att trosan är fräsch i en lång tid framöver.

Köp här


Placeholder

Hotpants Boel Silver


Silverfärgade blanka hotpants med ringsmycke framtill.

Köp här


Placeholder

Hotpants Blenda Leopard


Leopardfärgade hotpants i helt underbart material med dragkedja framtill.

Köp här


Placeholder

Hotpants Amika Lila


Lila hotpants med snörning i sidorna. Onesize vilket motsvarar storlekarna 34, 36 och 38.

Köp här


Placeholder

Pilar Sexigt set Rosa


2 delat set med häftig topp och hotpants.
Köp här

 


Placeholder

Maja Sexigt set Svart


Tvådelat sexig set i vinyl.
Köp här


Placeholder

Hotpants Boel Guld


Guldfärgade blanka hotpants med ringsmycke framtill.
Köp här


Placeholder

Hotpants trosa Alice


Vackra, sköna hotpants trosor i spets som finns i många olika färger.
Köp här

 


Placeholder

Cheeky Lace Snow Leopard


Mjuk och härlig passform av Björn Borg.
Köp här


Placeholder

Hotpantstrosor Angelina


Sexigt genomskinliga hotpantstrosor. Finns i färgerna vitt och gult.
Köp här


Placeholder

Hotpants Britten Svart


Svarta hotpants med dragkedja framtill.
Köp här

 


Placeholder

Hotpants Rikissa Röd


Röda hotpants med spännen över höfterna.
köp här


Placeholder

Hotpants Cherine Guld


Guldfärgade hotpants med 4 dragkedjor framtill.
köp här

Vad är hotpants?

Hotpants är ursprungligen ett engelskt ord för tajta underbyxor eller korta shorts. Dessa trosor är perfekt att använda under åtsittande och tighta kläder om ni nu inte vill använda er av förslagsvis stringtrosor. Hotpants är väldigt omtyckta då den är så pass skön och bekväm att bära. Den bärs av såväl äldre kvinnor och unga tjejer. De sitter väldigt bra och passformen brukar vara ett av många skäl till varför man väljer att bära ett par hotpants.

  • Ni kan känna er väldigt vackra och attraktiva utan att för den skull visa för mycket
  • Hotpants har en otroligt bra passform
  • De sitter på plats utan att irritera och den upplevs ofta som en andra hud
  • Hotpants smiter fint runt om huden och syns knappt.

De finns i alla dess former,färger och storlekar. Som precis allt annat så finns det väldigt dyra och lyxiga varianter i finaste spets till sportiga modeller i mjuk stretchig kvalitet som passar utmärkt när ni tränar.

De blev först populära under 1970-talet och bars ofta ute på disko under denna tid. Men de bars även oft ute på gatorna också. Under glanstiden var det många företag som förbjöd att endast använda hotpants som shorts men det fanns även företag som gladligen införde dem i sin företagsuniform som t.e.x. Southwest Airlines

Passform och design

Det här är en trosa som går ner en liten bit mot låren som ett par väldigt korta och tajta shorts. Den övre delen kan variera en hel del i designen. Det är modeller som är lågt skurna för att inte synas under byxor med låg linning och under jeans. Det finns även modeller som går högre upp mot midjan. Oavsett vilken hotpants du väljer så täcker denna trosa sidorna och baktill. Ni ska tänka på att välja rätt storlek, varken för stor eller för liten. För stora kommer att åka upp och glida runt vilket är både obekvämt och irriterande medan för små trosor skär in och skapar fula utbuktningar.

Hur använder man hotpants?

Under tajta byxor är den här trosan och även stringtrosan det mest bekväma alternativet. Ni ska dock tänka på att spets samt tjockare tyger med mycket strukturer och applikationer kan synas igenom ett par byxor som är gjorda av ett tunt tyg. En del upplever att spets och applikationer kan bli obekvämt i längden jämfört med slät bomull eller andra mjuka tyger.

Om ni ska ha era hotpants under byxor så är det bästa materialet tunna bomullstyger eller någon variant av lycra eller spandex. Under kjol eller klänning behöver ni oftast inte tänka så mycket på tygkvalité och färg om det dock inte är en vit eller ljus klänning som sitter år över höfter och rumpan. Kläder som sitter lite lösare är det viktigaste att ni trivs i hotpanten. Har hotpanten den höjd på linningen som ni känner er mest bekväm i? Har ni sömmar som skaver? Är tyget behagligt och mjukt? Kan ni röra er fritt utan att något känns obekvämt?

Hotpants med kortare ben är oftast det bekvämaste valet under byxor. De kan ha en hög skärning baktill men de går alltid tillräckligt långt ner för eventuella kanter och linjer ska hamna där de inte syns. Syntetiska material som mikrofiber och spandex känns lena och behagliga att ha och är samtidigt tillräckligt tunna för att inte synas. Denna typ av material ser man ofta i hotpants som har laserskurna kanter. Att skära tyg med laser ger en kant som är så tunn att ni inte ser konturerna av underkläderna även genom de tunnaste tyger.