G-string

G-string sammanbinder framstycket och baken med ett smalt band. Vanlig stringtrosa är sydd som precis som en vanlig trosa men med skillnaden att bakstycket är en smal tygremsa. På G-string är tygremsan ersatt med ett smalt band. Bandet möts mitt bak i en liten triangelformad tygbit. Kvinnor med en timglasform och även kvinnor med markerad bak kommer passa utmärkt i ett par G-string. Kvinnor som har midjan, axlarna och höfterna i ungefärlig bredd kommer även de att passa utmärkt i G-string då höfterna syns mer och det ser ut som om låren är längre.

Spets G-String


Nedan har ni riktigt schyssta G-stringtrosor.

Placeholder

Röd mikrofiber


En mjukt åtsittande G-string av rött mikrofibermaterial och med en förstklassig spets.

köp här


Placeholder

Svart/rosa G-string


En eggande, svart G-string med underbar, rosafärgad spetsrand.

Köp här


Placeholder

Vit med spets


Denna vita G-stringtrosa av fin, genomskinlig spets är en underbar lockelse.

Köp här


Placeholder

Rosa g-stringtrosa


Rosafärgad stringtrosa i g-stringmodell.

Köp här


Placeholder

Rosahjärtad g-string


Triangel-bh och en matchande trosa med ett stort hjärta på.

Köp här


Placeholder

Lilafärgad G-string med spets


G-string med en filigran design.

Köp här

Varför ska ni ha G-String?

Tyvärr används G-string för det mesta som ett sexigt och erotiskt underplagg. Det fina med ett par G-string under ett par tajta jeans är att man inte ser en synlig troskant. En annan mycket bra fördel med G-string är att ni slipper att tyget åker fram och tillbaka under ett par tajta klädesplagg. G-stringen är även populär under motion och träning. De finns i allt från de som knappt har något tyg alls till betydligt mer tyg. Vi kan garantera er att er man/pojkvän kommer bli väldigt glad om ni överraskar honom med ett par nya G-stringtrosor. Om ni som man har svårt att ge er kvinna sexiga underkläder så har vi här ett tips: Köp några/något annat klädesplagg och ett par G-string, passa även på att köpa en flaska vin. Hon kommer förmodligen bli jätteglad.

En liten kort historia om G-string

G-stringtrosan blev populär för ”vanliga” kvinnor i början av 2000-talet. Bland strippor var det väldigt populärt med G-string på 1950-talet och är fortfarande väldigt populärt.