G-string

G-string sammanbinder framstycket och baken med ett smalt band. Vanlig stringtrosa är sydd som precis som en vanlig trosa men med skillnaden att bakstycket är en smal tygremsa. På G-string är tygremsan ersatt med ett smalt band. Bandet möts mitt bak i en liten triangelformad tygbit. Kvinnor med en timglasform och även kvinnor med markerad bak kommer passa utmärkt i ett par G-string. Kvinnor som har midjan, axlarna och höfterna i ungefärlig bredd kommer även de att passa utmärkt i G-string då höfterna syns mer och det ser ut som om låren är längre.

Spets G-String


Nedan har ni riktigt schyssta G-stringtrosor.
Placeholder

G-string i röd spets


Sexig G-string i röd spets som är lågt skurna med en v-design.

Pris: 79 kr
Till butik


Placeholder

Behaglig passform


Denna G-string är tillverkad i mjuk spets vilket garanterar dig en behaglig passform.

Pris: 89 kr
Till butik


Placeholder

Förförande g-string


Väldigt förförande G-string från Obsessive.

Pris: 119 kr
Till butik


Placeholder

Elegant G-string


Denna G-string är tillverkad i ett mjukt material och sitter behagligt.

Pris: 89 kr
Till butik


Placeholder

Rosahjärtad g-string


Triangel-bh och en matchande trosa med ett stort hjärta på.

Pris: 179 kr
Till butik


Placeholder

Lilafärgad G-string med spets


G-string med en filigran design.

Pris: 49 kr
Till butik

Varför ska ni ha G-String?

Tyvärr används G-string för det mesta som ett sexigt och erotiskt underplagg. Det fina med ett par G-string under ett par tajta jeans är att man inte ser en synlig troskant. En annan mycket bra fördel med G-string är att ni slipper att tyget åker fram och tillbaka under ett par tajta klädesplagg. G-stringen är även populär under motion och träning. De finns i allt från de som knappt har något tyg alls till betydligt mer tyg. Vi kan garantera er att er man/pojkvän kommer bli väldigt glad om ni överraskar honom med ett par nya G-stringtrosor. Om ni som man har svårt att ge er kvinna sexiga underkläder så har vi här ett tips: Köp några/något annat klädesplagg och ett par G-string, passa även på att köpa en flaska vin. Hon kommer förmodligen bli jätteglad.

En liten kort historia om G-string

G-stringtrosan blev populär för “vanliga” kvinnor i början av 2000-talet. Bland strippor var det väldigt populärt med G-string på 1950-talet och är fortfarande väldigt populärt.